KNEIPP STRESSZOLDÓ FÜRDŐGYÖNGY 80G

stresszfrei_ fürdőgyöngy
Értékelés: Még nincs értékelés
Ár
415 Ft
327 Ft
415 Ft
327 Ft
Kedvezmény
88 Ft
GyártóKneipp
Leírás

Maradj nyugodt a rohanó mindennapokban a Kneipp Stresszoldó fürdőgyönggyel. A mandarin és narancs természetes éterikus olajaival javítja a közérzetet, oldja a feszültséget és a stresszt. Különös gonddal kifejlesztett formula ureával és tápláló természetes maracujamag olajjal védi a bőrt a kiszáradástól és puhává teszi. Ezen kombináció pihentető illattal, élénk színnel és gyengéd gondoskodással párosul a test, a szellem és a lélek számára.
Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.

Alkalmazás: A tasakot tépd fel, majd öntd a fürdőgyöngyöt a 36-38 fokos fürdővízbe és teljesen oldd fel. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő.

A termék előnyei:

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.